Verzwaringsdeken 70x120cm

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 74,50

Productomschrijving

Een verzwaringsdeken / borgingsdeken helpt kinderen  (en volwassenen) te ontspannen en beter in slaap te vallen. Deze dekens worden gebruikt  bij slaapproblemen, ADHD, autisme, syndroom van Down, spasmes, overprikkeling, angststoornissen, concentratieproblemen, hyperactiviteit en stress. Het liggen onder een verzwaringsdeken ( wat voelt als een warme knuffel), geeft een diepe druk op de huid en gewrichten.  Het geeft kinderen een gevoel van veiligheid en geborgenheid, waardoor ze ontspannen en beter in- en doorslapen. Het gebruik van de deken voorkomt dat kinderen steeds uit bed komen en veel te vroeg opstaan. De deken kan ook heel goed overdag gebruikt worden, bijv. bij een rustmoment op de bank.

Houdt altijd toezicht op het gebruik! Heeft uw kind een medische aandoening, overleg dan met de arts over het gebruik van de deken. 

 De deken heeft geen bijwerkingen, het gebruik is wel altijd voor eigen risico. Kies een maat ( van schouder tot voeten) en gewicht ( 10 - 25 procent v.h lichaamsgewicht) wat bij uw kind past, dan heeft de deken het beste effect. De deken in een passende dekbedhoes gebruiken mag ( zo hoeft u hem minder vaak te wassen). Het gebruik bovenop een dekbed wordt afgeraden omdat de deken dan makkelijk kan gaan schuiven. Twijfelt u over de keuze van het gewicht, overleg dan even met een  ergo- of fysiotherapeut.

De deken is handgemaakt van stevig ademend katoen (met een afmetig van 70X120 cm) en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Hij is gevuld met granulaatkorrels (wasbare kunststof bolletjes), is vrij van oplosmiddelen, weekmakers en hij is geurloos. 

De dekens kunnen het hele jaar gebruikt worden. De vulling is koud en past zich aan de temperatuur van het lichaam aan. Er is geen gevaar voor oververhitting.

TIP: controleer  even of uw wasmachine het gewicht en de afmeting van de deken aankan. Is dit een probleem, bestel dan een deken die deelbaar is in 2 delen.

Wasbaar  op 40 graden 
Te bestellen in diverse maten en gewichten en kleuren
Mogelijkheid tot bedrukking
Niet in de droger.

Langere levertijd van 2 tot 3 weken.

 


Vragen?

Mochten er vragen zijn tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: (06) 2297 8771
E-mail: irmke@ziggo.nl


Speciale wensen

Mocht je een bepaalde stof in gedachten hebben of iets op het deken gedrukt willen hebben, stuur dan een mail naar irmke@ziggo.nl met een voorbeeld of uitleg van je wensen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Specificatie Omschrijving
Lengte 120 cm
Breedte 70 cm
Hoogte 1 cm
Materiaal Canvas katoen
Opdruk Op aanvraag
Inhoud Granulaat korrels
Persoonlijke tekst/illustratie Mogelijk
© 2018 - 2019 Irmke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel