Stickers voor afvalbakken + kliko's

Vorige Artikel 21 van 28 Volgende
€ 15,00 € 13,95

Zoek jij ook altijd tussen al die contanainers / kliko's naar je eigen bak?  Wordt jou bak wel eens per ongeluk meegenomen en wil je dat in het vervolg voorkomen?  Bestel dan een sticker waarmee jou kliko/ container herkenbaar wordt.

Het formaat van de sticker kan tot 25 cm breed gemaakt worden. U krijgt er een beschermingsticker bij zodat u sticker lang mooi blijft bij het gebruik van de bak. Deze sticker van de foto is natuurlijk aan te passen met uw eigen gegevens. U krijgt er GRATIS een huisnummersticker bij voor bovenop de klep en een duidelijke beschrijving voor het plakken van de sticker.

Wilt u een eigen ontwerp, mail uw idee dan naar irmke@ziggo.nl, wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en geven u een prijsopgave.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: (06) 2297 8771
E-mail: info@irmke.nl

Irmke Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Irmke. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

   

© 2018 - 2021 Irmke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel