Ballonhoes met logo

Vorige Artikel 25 van 28 Volgende
€ 12,50
Specificatie Omschrijving
Materiaal stof
Kleur Multi
Opdruk in 1 kleur
Inhoud Ballonhoes, 2 ballonnen en een belletje
Persoonlijke tekst/illustratie Mogelijk

Productbeschrijving

Ballonhoes van stof om een ballonbal te maken . Stop een ballon door de gleuf en blaas hem op.Wanneer er een mooie bal is ontstaan, leg je een knoop in de ballon. Het tuutje stop je veilig weg binnen de hoes. Nu heb je een bal die met een kleine aanraking al in beweging komt. Vul de ballon voor het opblazen ook eens met een belletje, een kleine stuiterbal of wat ongekookte macaroni voor een leuk geluid of effect. Wanneer de ballon knapt, blijft hij veilig in de hoes, verwijder de kapotte ballon, stop er een nieuwe in en herhaal het blazen en knopen. Knoop je een touwtje of elastiek aan de knoop in de ballon, dan kan de ballon ook opgehangen worden. Let op: laat u kind niet zonder toezicht spelen!

 Tegen een meerprijs kan er ook een tekst op de ballonhoes gedrukt worden. Incl. beschrijving, 2 ballonnen en 1 belletje.
Leuk als cadeautje bij een kennismaking jubileum of een afscheid.

Licht speelgoed
Beschermt tegen het knappen van de ballon
Verkrijgbaar in allerlei kleuren en motiefjes
Er kan ook rijst, een belletje of een stuiterbal in de ballon
 


Vragen?

Mochten er vragen zijn tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling, dan horen wij dat graag.

WhatsApp: (06) 2297 8771
E-mail: irmke@ziggo.nl


Speciale wensen

Mocht je een specifieke afbeelding op de bal willen laten drukken, stuur dan even een mailtje naar irmke@ziggo.nl met een voorbeeld of uitleg van je wensen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: (06) 2297 8771
E-mail: info@irmke.nl

Irmke Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Irmke. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

   

© 2018 - 2021 Irmke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel