Sterk in naai- en drukwerk

Creativiteit en heel veel jaren werkervaring in de kinderopvang waren de redenen om de webshop Irmke te starten. De online winkel voor persoonlijke kleding, sensorische artikelen, (kraam)cadeautjes en textieldrukwerk. Wat begon als een creatieve hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met klanten uit heel Nederland.


De voordelen van Irmke

Unieke kleding, sensorische artikelen, cadeautjes, KIKI kleding en en heel veel meer.. we naaien en bedrukken zoveel mogelijk zelf. Yorick ( grafisch ontwerper) kan je helpen met je ontwerp. Irma naait en bedrukt jouw bestelling. En dat allemaal met de grootste zorg. Bedrijfskleding nodig in kleine oplage? Geen probleem, wij verzorgen het graag. Je kunt heel eenvoudig  met ons overleggen, zelfs tijdens het productieproces. Het persoonlijke contact met de klanten, is bij Irmke erg belangrijk.


Geschiedenis

Het is nog geen grote geschiedenis, maar elk bedrijf moet ergens beginnen. 2015: In de vrije tijd, aan de keukentafel achter de naaimachine, naast een fulltime baan. Een mooie hobby. 2016: De eerste webshop ziet het licht en samen met een Facebook-pagina wordt er gewerkt aan een klein assortiment. 2017: De kennis groeit. Nog steeds naast (en een beetje tijdens) een fulltime baan wordt er gewerkt aan opdrachten die steeds meer binnenkomen. De webshop wordt professioneler en steeds beter vindbaar op Google. 2018: Nu klanten uit heel Nederland Irmke weten te vinden is het duidelijk. De hobby wordt een baan; een fulltime baan in een mooie werkruimte.  2019: Een professionele webshop, groeiende community, Irmke wordt een begrip.


Irmke is ook actief op sociale media als Facebook en Instagram onder de naam @irmkenl

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: (06) 2297 8771
E-mail: info@irmke.nl

Irmke Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Irmke. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

   

© 2018 - 2021 Irmke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel