Afhalen

Woon of werk je in de buurt? Dan kan je de bestelling natuurlijk ook zelf komen ophalen op afspraak. Hiervoor kan je contact opnemen met een van onze medewerkers via de website, mail of sociale media. Je kunt gewoon je bestelling doen via de webshop. Irmke neemt vervolgens contact met je op als de bestelling klaar is om opgehaald te worden.

Ons adres is: Scheisloot 11, 2411 WN  Bodegraven

Als je graag contant wilt afrekenen, zorg dan het liefst voor een gepaste betaling. Irmke neemt geen biljetten van boven de 50 euro aan. Er dient in euro's betaald te worden. Je kan er ook voor kiezen om met een Tikkie te betalen. Hiervoor wordt bij afhalen nog om bepaalde gegevens gevraagd om de betaling te kunnen voldoen.

Let op: pinnen bij ophalen is niet mogelijk.


Bezorgservice

Zodra de bestelling klaar is voor verzending neemt Irmke contact op met een preview van je bestelling. Irmke biedt je bestelling aan bij PostNL d.m.v. MyParcel. Mits je bestelling groot genoeg is ontvang je een verzendbevestiging wanneer je bestelling onderweg is en een indicatie wanneer hij bij jou thuis wordt bezorgt.


Levertijd

Irmke gaat na ontvangst van de bestelling zo snel mogelijk aan de slag en hanteert een levertijd van gemiddeld 2 weken. Dit kan wegens feestdagen of andere speciale gelegenheden uitlopen tot een langere periode, dus zorg dat je optijd besteld. Als het om het bedrukken van kleding gaat zou je zelf de kleding kunnen aanleveren om het productieprocess te versnellen.


Verzendkosten

Verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, afhankelijk van formaat en gewicht. Bij een bestelling van boven de 150,- euro komen de verzendkosten te vervallen. Woon of werk je in de buurt? Dan kan je de bestelling natuurlijk ook zelf komen ophalen. Ook in dat geval bespaar je natuurlijk verzendkosten.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: (06) 2297 8771
E-mail: info@irmke.nl

Irmke Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Irmke. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

   

© 2018 - 2021 Irmke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel