Sorteer op
 • Verzwaringsdeken 70x120cm
  Verzwaringsdeken 70x120cm

  Een verzwaringsdeken helpt kinderen te ontspannen en beter in slaap te vallen. Deze dekens worden gebruikt door kinderen met slaapproblemen, ADHD, autisme, overprikkeling en angststoornissen.

  € 87,50
 • Verzwaringsdeken 70x100cm
  Verzwaringsdeken 70x100cm

  Een verzwaringsdeken helpt kinderen te ontspannen en beter in slaap te vallen. Deze dekens worden gebruikt door kinderen met slaapproblemen, ADHD, autisme, overprikkeling en angststoornissen.

  € 75,00
 • Verzwaringsdeken 135x195cm
  Verzwaringsdeken 135x195cm

  Een verzwaringsdeken helpt kinderen te ontspannen en beter in slaap te vallen. Deze dekens worden gebruikt door kinderen met slaapproblemen, ADHD, autisme, overprikkeling en angststoornissen.

  € 140,00

Verhuur verzwaringsdekens stopt tijdelijk

In verband met alle maatregelen rond het Coronavirus hebben wij besloten alle dekens die bij ons terugkomen voorlopig niet meer te verhuren. Heb je een huurdeken van ons in huis, dan kun je de gewenste huurperiode afmaken en de deken daarna terugsturen.


Verzwaringsdeken huren

Bij Irmke.nl zijn verzwaringsdekens te huur voor €6,50 per week. Deze zijn gevuld met kunststof granulaat korrels. De minimale huurperiode is 2 weken. Daarna kan per week de huur worden beëindigd. Voor de deken dient ook een borg te worden betaald.

Afmetingen     Vulgewicht     Borg     Overnamebedrag     
70x100cm3,5 kilo€30,-vanaf €85,-
70x120cm3 kilo€30,-vanaf €87,50
135x190cm3 kilo*€50,-vanaf €140,-

*restgewicht deken is 3,5 kilo

Na de huuraanvraag via onderstaand huurformulier, ontvang je een factuur voor de eerste periode van twee weken.
Zodra je de deken in ontvangst hebt genomen start deze huurperiode. Na elke volgende periode van 4 weken ontvang je een nieuwe factuur.

Voorbeeld: Ontvang je de deken op 1 januari, dan loopt de eerste huurperiode (2 weken) tot en met 14 januari. Daarna kan automatisch wekelijks verlengd worden en krijg je per 4 weken een factuur. Niet afgemaakte periodes worden verrekend in de laatste factuur. Je huurt de deken zolang als je wilt. Opzeggen van de huur dient per e-mail of schriftelijk te gebeuren. De huur stopt dan in de volgende week.

Zodra het totaal van de huurtermijnen en de borg het overnamebedrag van de verzwaringsdeken bereikt heeft, betaal je geen huur meer en is de deken van jou. Deze deken is niet in te ruilen.

Zodra je de huur wilt stopzetten, stuur je een e-mail met aankondiging van de huurbeëindiging, en stuur je de verzwaringsdeken gereinigd, onbeschadigd en goed verpakt retour naar ons adres: Irmke Handmade, Scheisloot 11, 2411 WN Bodegraven. De huur stopt de volgende week. Doe in de doos een brief met daarop je naam, zodat we weten dat de deken van jou afkomstig is. Het is verstandig het verzendbewijs met Track & Trace te bewaren.

Zodra de deken door ons is ontvangen, ben je geen huur meer verschuldigd en ontvang je de betaalde borg retour, mits de deken schoon, onbeschadigd of anderszins ongeschonden door ons is ontvangen.


Huurformulier

Wil je een verzwaringsdeken huren? Vul dan via deze link het huurformulier in.

Let op: na het verzenden van het huurformulier wordt de deken verzonden, zonder dat je dit eerst hoeft te bevestigen. Heb je een huurformulier ingevuld en wil je liever toch niet huren? Geef dit dan zo snel mogelijk door via info@irmke.nl of stuur ons een bericht via WhatsApp. Lees de huurvoorwaarden onderaan deze pagina.


Huurvoorwaarden

Download hier de huurvoorwaarden.

 

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: (06) 2297 8771
E-mail: info@irmke.nl

Irmke Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Irmke. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

   

© 2018 - 2020 Irmke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel